Dancemovies

kategori: My Life | skrivet: 2009-04-21 | klockan: 22:58:07
Jag älskar dansfilmer!!
Så är det, kanske inte är världens bästa dansare själv, men jag kan inte få nog av att kolla på riktigt bra dansfilmer. Och nu snackar jag inte '' musikal '' eller nått sånt...
Och nu kommer jag äntligen att dela med mig av de dansfilmer som jag har!
Och även som jag tycker är värda att se, om man gillar dansfilmer så klart. Även om man inte gör det heller, så kan man ju alltid ge någon av dessa en chans ;)



Center Stage: Turn It Up

Följ med tillbaka till scenen med ny passion och nya danspartners i den storartade energikicken Center Stage:Turn It Up. Kate Parkers stora dröm har alltid varit att få uppträda med American Ballet Academy. Men när hon inte kommer in på skolan inser hon att det krävs mer än bara talang för att lyckas i dansvärlden. Men efter att ha jobbat ett tag på en modern hiphopklubb och med hjälp av en snygg före detta hockeyspelare som gått över till dans, kommer hon kanske att lyckas trots allt. Peter Gallagher (tv-serien "O.C.", Center Stage), Kenny Wormald (tv-programmet "Dancelife"), Ethan Stiefel (Center Stage) och en ensemble av heta, unga stjärnor dominerar dansgolvet i denna sensationella film som du bara inte får missa!

Honey
Honey Daniels är en ung, talangfull lärare i hip hop-dans. En kväll får den stora musikvideoregissören Michael Ellis syn på henne på dansgolvet på hennes stammisklubb.

Han erbjuder henne att vara med i några av hans videos och innan hon vet ordet av arbetar hon som koreograf för några av de stora stjärnorna inom hip hop och R&B. Dock börjar fundera på om detta är vad hon egentligen vill.



How She Move
Denna fantastiska dansfilm är laddad med imponerande streetdance-steg och har ett riktigt starkt soundtrack. Den handlar om en begåvad ung kvinna (Rutina Wesley) som trotsar alla regler för att uppnå sina drömmars mål. Men omständigheterna tvingar henne att återvända till den plats som hon har kämpat så hårt för att komma bort ifrån. Kanske ligger hennes enda räddning i att vinna den stentuffa danstävlingen "Step Monster".

How She Move är en explosion av äkta talang och smittande energi - och beviset på att en del drömmar inte går att stoppa.


Stomp The Yard

Den fantastiska underground-streetdansaren DJ (Columbus Short) blir hänförd av den vackra April (Meagan Good - You Got Served) redan första dagen på college. DJ, som arbetar som trädgårdsmästare vid sidan av studierna, passar inte riktigt in med de rikare studenterna på college.

Men det finns en sak som fångar hans uppmärksamhet - danstävlingarna mellan de rivaliserande studentföreningarna somkallas "stepping". Med Aprils hjälp lär sig DJ om studentföreningarnas arv och traditioner och bestämmer sig för att gå med.

När han nu är med i en officiell steppinggrupp måste DJ hinna med repetitionerna,arbetet och studierna, samtidigt som han försöker vinna drömtjejens hjärta. Då det nationella steppingmästerskapet närmar sig måste DJ sluta att dansa som den ensamvarg han är och börja dansa som en del av ett team.

Save The Last Dance
Sara (Julia Stiles) är en småstadsflicka med stora drömmar: hon vill bli ballerina i världsklass. Men när hennes mamma plötsligt dör tvingas hon ge upp sina planer för att följa sin okände pappa (Terry Kinney) till Chicagos hårda South Side.

Som vit flicka i ett överhängande svart område känner sig Sara inte hemma, inte förrän hon blir vän med en svart klasskompis, Chenille (Kerry Washington), och hennes snygge bror Derek (Sean Patrick Thomas). Det gnistrar mellan Sara och Derek, och deras gemensamma kärlek för dansen leder till en romans. Men när relationen utvecklas blir motståndet från familjer och vänner allt större. Sara och Derek ställs inför sin största utmaning hittills att vara drömmarna och varandra trogna.

  Save The Last Dance 2
Save the Last Dance 2 Uppföljaren till den heta filmen SAVE THE LAST DANCE utspelar sig precis som föregångaren i New York, där Sarah (Izabella Miko) har kommit ett steg närmare sina drömmars mål på Juilliard. Hennes övertygelse sätts på prov när hon slits mellan sin talang inom klassisk dans och sin passion för tuff hip-hop.

Följer hon rådet från den skärpta, sexiga musikern Miles Sultana (Columbus Short) eller uppmaningarna från sin stränga lärare Monique Delacroix (Jacqueline Bisset)?

Denna efterlängtade uppföljare om drömmar, hip-hop och att hitta sin plats i tillvaron innehåller några av de hetaste hip-hop-hitsen just nu och framträdande av R&B-stjärnan Ne-Yo.

Save the Last Dance 2 Uppföljaren till den heta filmen SAVE THE LAST DANCE utspelar sig precis som föregångaren i New York, där Sarah (Izabella Miko) har kommit ett steg närmare sina drömmars mål på Juilliard. Hennes övertygelse sätts på prov när hon slits mellan sin talang inom klassisk dans och sin.


Feel The Noise

Rob är en ung kille från södra Bronx som drömmer om att slå igenom som rappare.
Drömmen grusas då han råkar i bråk med ett gäng. Han flyr till Puerto Rico där hans pappa och hans halvbror bor.
Där upptäcker han den spännande nya musiken Reggaeton, som är en blandning av hip-hop, reggae och latinorytmer. Han träffar samtidigt danstjejen C.C.

  You Got Served

I mr Rads lagerlokal kämpar Los Angeles bästa hiphop-gäng om pengar och respekt. Men när ett förortsgäng våldgästar stället - stjäl deras dansare och deras danssteg ? måste två rivaliserande hiphopare kämpa sida vid sida för att representera gatan. YOU GOT SERVED är ett actionspäckat urbant drama som kombinerar en spännande berättelse med den bästa streetdance som någonsin visats på film. I rollerna ser vi hiphopstjärnorna Marques Houston, Omari Grandberry, Lil Kim och komikern Steve Harvey.

Take The Lead
En före detta professionell dansare Pierre Dulani (Banderas) börjar lära ut dans till en grupp elever på glid i en skola i New York. Studenterna är först skeptiska till Banderas dans men hans engagemang smittar till slut av sig. Tillsammans skapar eleverna och Dulanis en helt ny dansstil, där de blandar modern hip-hop med klassisk dans. Många av eleverna har tidigare inte haft så mycket att kämpa för men genom Dulains engagemang inspireras de att delta i en danstävling. Vägen dit fylls också av många lärdomar om att se sitt eget värde och att visa respekt för andra.
  ATL

Ibland hänger 17-åriga Rashid och hans kompisar på The Waffle House och funderar över vad de ska göra när de slutat skolan. Men på söndagskvällarna vet alla vad som gäller. Då drar man till skatebanan Cascade, övar på moves, chillar med polarna... och glömmer livets alla problem för en stund.

ATL har producerats av Dallas Austins (Drumline) och Tionne "T-Boz" Watkins (sångare i TLC). Filmen är löst baserad på deras uppväxt i Atlantas södra förorter och är en "Sunday night fever" full av skratt, tårar och feta sounds. Musikvideoregissören Chris Robinson gör sin filmdebut och leder ett gäng naturbegåvningar som Tip Harris (alias rapparen T.I.), Lauren London och Antwan Andre Patton (alias Big Boi från duon OutKast). Det är ikväll det gäller. Vi ses på Cascade!

Shall We Dance
John Clark (Richard Gere) har allt; framgång, pengar och en underbar fru (Susan Sarandon), men saknar gnistan I sitt liv. Varje kväll på väg hem från jobbet fascineras han av en ung, vacker kvinna (Jennifer Lopez) som står I fönstret till en dansstudio. En kväll följer han ögonblickets ingivelse och anmäler sig till danslektioner för att få träffa henne. John upptäcker till sin förvåning att han älskar att dansa, men bestämmer sig för att hålla sin nya passion hemlig. Men hans fru börjar snart misstänka något? Peter Chelsoms Shall We Dance? Är en underbart varm och rolig komedi om kärlek, passion och dans. Richard Gere (Chicago, Pretty Woman), Jennifer Lopez (Maid in Manhattan) och Susan Sarandon (Dead Man Walking, Thelma & Louise) gör den här filmen till årets mest oemotståndliga romantiska komedi.
Fiia

Haha, joo, jag vet. Men jag hade så många som jag skulle lagt upp tidigare, som jag inte hunnit med, så blev att ta igen lite förlorad tid och lägga upp alla dem! :-D

Jo då, det var helt ok, tråkigt att så få kom, men hade kul med de som var där! Hade ni trevligt i helgen då!? :-)

2009-04-21 @ 23:20:12
URL: http://feucht.blogg.se/
u

varför bara negers i dessa dansfilmer?

2009-04-24 @ 09:10:05
issa

JAg gillar också dansfilmer, men har du sett Step Up!? om inte så kolla på dem, de är jätte bra :)



Favoriten är Step Up 2 :)

2009-04-24 @ 09:10:28
URL: http://isabellal.blogg.se/
Stephanie

Glöm inte step up-filmerna! ;)

2009-04-24 @ 09:12:48
URL: http://stephaniesz.blogg.se/
Madde

Å älskar dansfilmer ja med. Men en som du glömde som ja bara älskar är ju Dirty Dancing(stavas?)

Den kan man titta på hur många ggr som hellst.

Kram Madde

2009-04-24 @ 09:13:25
URL: http://glamormorsan.blogg.se/
Anonym

Åh, det finns hur många bra dansfilmer som helst!

Men bland dina så är det Honey, Center stage - turn it up & save the last dance som är bra ^^

Har du sett Step up-filmerna? x9 Ettan är skitbra ^^

2009-04-24 @ 09:15:24
URL: http://magicmushrooms.blogg.se/
bella

tack för tipsen! har sett de flesta, men nu ska ja kolla på resten! :) dansfilmer är bäst!

2009-04-24 @ 09:15:51
URL: http://bellanotte.blogg.se/
Sara

Åh, älskar verkligen dansfilmer alltså! :):)

2009-04-24 @ 09:16:32
URL: http://sarakarlson.blogg.se/
Lady Gagas fanblogg

jag älskar save the last dance och shall we dance:)

2009-04-24 @ 09:17:57
URL: http://pokerfacegaga.blogg.se/
Erica - Ny och misslyckad vidobloggare

Jag har alltid älskat Honey och Save the last dance!!! Väldigt snygg design föresten!!

2009-04-24 @ 09:18:31
URL: http://icasasikter.blogg.se/
Denise

Sen får man inte glömma Step Up och Step Up 2.

Dom är helt underbara!

2009-04-24 @ 09:20:16
URL: http://latour.blogg.se/
Camilla

Jag älskar dansfilmer :) Men den enda jag sett av dessa filmer är Honey.

2009-04-24 @ 09:22:35
URL: http://camtaylor.blogg.se/
Linda

Step Up-filmerna är i en klass för sig :) De borde vara med på denna lista :)

2009-04-24 @ 09:22:45
marie

Tack för dina tips, ska absolut at och försöka se dom jag inte sett här ovanför. Men tycker nog att step up 1 och 2 borde fått vara med.

Men hur som helst ett bra inlägg=)

2009-04-24 @ 09:23:50
URL: http://mariestigson.blogg.se/
Maria

du har glömt step up 1&2 det är faktist väldigt bra dansfilmer :)

2009-04-24 @ 09:26:09
URL: http://mariaekman.blogg.se/
MAria

jag älsksar centerstage turn it up :) , den är så bra ;D

2009-04-24 @ 09:26:56
URL: http://mariaekman.blogg.se/
Robine

Fantastiska filmer... men har du inte sett "Step up 2 the streets". Se den!!

Klart min favorit.

Skådespelarinsatserna är kanske inte dom bästa men dansen... !!

2009-04-24 @ 09:27:02
URL: http://bobsons.blogg.se/
Angel

så du tycker inte step up 2 är bra?

2009-04-24 @ 09:28:14
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Anonym

Alla filmer är bra. :) Men min personliga åsikt så gillar jag mest feel the noise och you got served.

Omarion är så snygg!!

2009-04-24 @ 09:28:23
URL: http://pepsiii.blogg.se/
emasund

Har sett några av dom här. Ska absolut se resten du laggt ut (:

2009-04-24 @ 09:28:36
URL: http://emasund.blogg.se/
Emma

älskar dansfilmer!! finns inget bättre och man blir på så sjukt bra humör!:)

2009-04-24 @ 09:28:47
URL: http://wwwlifestyle.blogg.se/
Monii

Trevlig, trevligt! Save the last dance å Honey e lätt bäst:P hihihi

2009-04-24 @ 09:35:58
URL: http://monii.blogg.se/
Kajsa

Honey och Save the last dance är bra :) Dom andra har jag inte sett xD Men du borde tagit med Step up 1 och 2, dom är dom bästa dansfilmerna jag vet ! :D

2009-04-24 @ 09:39:48
URL: http://norrlandskusinerna.blogg.se/
Emelie

Honey är typ världens bästa film!! :D

2009-04-24 @ 09:40:09
URL: http://emeliefrolander.blogg.se/
becomethom

Center stage turn it up, Stomp the yard och Step up 2 är grymmaa!!!!

2009-04-24 @ 09:41:10
URL: http://becomthom.blogg.se/
Jenny

Sterp Up är ett måste om du gillar dansfilmer !

2009-04-24 @ 09:41:50
Emma

Älskar Honey :D

2009-04-24 @ 09:42:14
URL: http://emmalona.blogg.se/
✿Linda H ✿

älskar dansfilmer... men du glömde step up och step up 2 the streets...

stomp the yard är underbar men jagf gillar inte shall we dance..

2009-04-24 @ 09:42:42
URL: http://hogsta.blogg.se/
Tobias

dans är kul :D

2009-04-24 @ 09:44:11
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Johanna

underbara filmer allihop! men jag hoppas att du inte missat Step Up och Step Up 2! Grymma de med!!!

2009-04-24 @ 09:49:05
URL: http://jojoonthemove.blogg.se/
Billy

Får så stor lust att dansa när jag ser dansfilmer =)

2009-04-24 @ 09:49:42
URL: http://rubyred.blogg.se/
http://liketolive.blogg.se

Åh bra filmtips!! :D

Älskar step up filmerna ! :D

2009-04-24 @ 09:52:04
URL: http://liketolive.blogg.se/
julia

Step up filmerna haru glömt?? De är ju bäst :))

2009-04-24 @ 09:52:40
URL: http://julialindgren.blogg.se/
Sandra

Jag älskar också sånna, Stomp the yard var jättebra :) härligt med tips! inte sett alla.

2009-04-24 @ 09:55:09
URL: http://jiggly.blogg.se/
Emma

Här har du en till som älskar dansfilmer. Så tack för tipsen, nu vet jag vad jag ska hyra för film till ikväll.



Om du inte har sett den redan så kan jag tipsa om min favorit, dirty dancing 2!

2009-04-24 @ 09:57:41
URL: http://emmaljungstrand.blogg.se/
NABILLIONAIRE - jag är den nya blondinbella, fast mycket mörkare.

<strong>Jag tycker helt ärligt att filmen You Got Served är den bästa dansfilmen som någonsin gjorts. Inte bara dansar dem, utan de har med en massa kärlek också. De ger oss också en inblick i deras "hood". Musiken till filmen är nog den bästa film-musiken som någonsin skapats. Fan vad bra den är. Favoriten är ju ändå "Uh huh" med Method Man.</strong>

2009-04-24 @ 09:57:56
URL: http://nabil.blogg.se/
Cybéle

Jag älskar med dansfilmer (=

2009-04-24 @ 09:58:14
URL: http://sweetc.blogg.se/
Vero

Bra samling! Har sett alla av dem. Men en av de bästa dansscenerna tycker jag är i slutet av Step up 2 i regnet. Den är gryyyyyym!

2009-04-24 @ 10:00:00
URL: http://chillpills.blogg.se/
Madde

meeen, du har ju glömt step up-filmerna :)

2009-04-24 @ 10:08:42
URL: http://maaddeleeen.blogg.se/
Martina

What about Step Up 1 & 2? :O

2009-04-24 @ 10:13:22
URL: http://malguren.blogg.se/
Anna

den första "center stage" är också riktigt bra :)

2009-04-24 @ 10:13:40
URL: http://liillan.blogg.se/
jenny

De är otroligt bra! :D

2009-04-24 @ 10:17:04
URL: http://jennyorahim.blogg.se/
Vronkan

Du har ju missat tidernas dansfilm. DIRTY DANCING! ;)

2009-04-24 @ 10:17:15
URL: http://jvil.blogg.se/
Cubix

Men du, vad hände med KLASSIKERNA? Saturday night fever, Dirty dancing och Footloose! Där har du ju riktig dans :D

2009-04-24 @ 10:18:01
URL: http://cubix.blogg.se/
Anonym

www.starcevic.blogg.se

www.starcevic.blogg.se

www.starcevic.blogg.se

www.starcevic.blogg.se

www.starcevic.blogg.se

www.starcevic.blogg.se

www.starcevic.blogg.se

www.starcevic.blogg.se

www.starcevic.blogg.se

2009-04-24 @ 10:19:20
Jenny

Kanonbra inlägg! Jag älskar dansfilmer jag med men när vi ska hyra film hemma så är jag den enda så det säger ju sig självt. Nu blev jag verkligen sugen att kolla in dom här filmerna! Kram

2009-04-24 @ 10:19:35
URL: http://missisu.blogg.se/
celina

ATL är skit bra : )

2009-04-24 @ 10:25:55
URL: http://celinalennartsson.blogg.se/
emma

Åh, jag älskar också dansfilmer!! alltid lika roliga att titta på

2009-04-24 @ 10:26:44
URL: http://emmanylund.blogg.se/
MiNi

Jag trodde jag hade sett alla dansfilmer som fanns att se men icke. Tre utav filmerna är för mig helt okända och dem ska jag genast titta på ;) Tack för tipsen!

2009-04-24 @ 10:29:56
URL: http://stiiina.blogg.se/
elin

nej, det går verkligen inte att få nog! dock har jag inte sett knappt hälften av filmerna, vilka rekommenderar du? :>

2009-04-24 @ 10:31:04
URL: http://krapniknil.blogg.se/
Sanna

Gud vilka bra tips. Vissa filmer har jag sett och filmen Honey har jag hemma. Men vill resten med, ska fixa dom :)

2009-04-24 @ 10:31:17
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Nathy

Jag ÄLSKAR dansfilmer. Det är något speciellt med dom..

2009-04-24 @ 10:31:55
URL: http://nathydemecho.blogg.se/
Mariah

dansfilmer är bra, kan även rekomendera, One last dance med Patrick Zawyze i huvudrollen.

2009-04-24 @ 10:37:36
URL: http://nimah.blogg.se/
Malin

Shall we dance och Honey är ända som ja sett och dom är skitbra!

2009-04-24 @ 10:42:27
URL: http://malintikkala.blogg.se/
ida

åhhh jag älskar oxå dans filmer helt klart !!

måste ta och se nån snart igen :)

såg Honey här om dagen till och med. hehe

2009-04-24 @ 10:43:26
URL: http://grafio.blogg.se/
Niki

Dirty Dancing är en klassiker, känner inte till de du har :/

2009-04-24 @ 10:47:40
URL: http://nikideluxe.blogg.se/
LaReny!!!

OHHH!! Jag älskar dansfilmer..

2009-04-24 @ 11:00:20
URL: http://lareinvik.devote.se
Niki

Lovar att kolla på minst en ;)

2009-04-24 @ 11:06:20
URL: http://nikideluxe.blogg.se/
H - DeadKidWalking.blogg.se

OMG MÅSTE SE FILMERNA :D:D:D:D dem flesta av dom*!

2009-04-24 @ 11:07:34
URL: http://deadkidwalking.blogg.se/
Elmina

niiice, tack det här var ett super bra inlägg! :)

2009-04-24 @ 11:09:58
URL: http://tings.blogg.se/
Emma

Underbart inlägg!

2009-04-24 @ 11:10:28
URL: http://gronlund.blogg.se/
Sara

ja verkloigen! :):) är svårt att sitta still när man kollar på dom bara! ;)

2009-04-24 @ 11:10:50
URL: http://sarakarlson.blogg.se/
PETRA AKA SHORTY

tack tack tack för tipsen. Jag trodde jag sett alla dansfilmer som går att se men jag hittade två stycken jag inte sett som jag bara måste kolla in :)



jag älskar dans, sjukt bäst!



kram

2009-04-24 @ 11:14:10
URL: http://pey.blogg.se/
mytruth

dansmässigt är det You got served bäst, deras storyline och skåderspeleri är icke bra dock, men dansen är toppklass! "Step Up1" hamnar på plats 2, dansen och skådespeleriet har en balans..



/Mytruth

2009-04-24 @ 11:19:47
URL: http://mytruth.blogg.se/
moa

honey och save the last dance är jätte bra =) och step up, gillar inte du den? :)

2009-04-24 @ 11:36:44
URL: http://moaornberg.blogg.se/
Mikaela

bra inlägg :)



älskar honey!

2009-04-24 @ 11:38:16
URL: http://mikaelamedmera.blogg.se/
amandalinnea

kolla på Dirty Dancing 2-Havana nights ! den är helt helt underbar ! :D<3

2009-04-24 @ 11:38:25
URL: http://hellopussel.blogg.se/
Rebecca ღ

Jag älskar filmen Honey :P

2009-04-24 @ 11:40:32
URL: http://augustchild.blogg.se/
heli

Har sätt alla, älskar dans filmer men du har missat än som är grym och det är step up 2 the streets.



Turn it upp är favoriterna bland dessa i alla fall.



2009-04-24 @ 11:45:31
URL: http://mrsbernhardsson.blogg.se/
Clara

Du missade Step Up, en sjukt bra dansfilm!!



Tack för tipsen btw :)

2009-04-24 @ 11:45:51
URL: http://anovac.blogg.se/
Gun Noord

tack för ett par bra tips. Kan även tipsa om "Make it happen" som handlar om en tjej som drömmer att komma in på Chicagos största dansskola. Under tiden livnär hon sej på att jobba som dansare på en klubb.

2009-04-24 @ 11:47:13
URL: http://www.gunnoord.com
emelie

honey är ju väldigt bra, men även you got served är på toppen :D

2009-04-24 @ 11:51:56
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Marre

Finns verkligen inget bättre än dansfilmer! Har sett i stort sett alla du lade upp men de jag inte sett måste jag bara se, tack för tipsen! :D

2009-04-24 @ 11:55:56
URL: http://maaarree.blogg.se/
Emma

Dessa filmer är sjukt grymma! Helt galen i dans filmer :)

2009-04-24 @ 12:01:12
URL: http://niiilsson.blogg.se/
emelie

Tack för tipsen! Härligt med dansfilmer! Men du har ju inte tagit med Dirty Dancing och Step Up-filmerna, de är ju superbra allihop!=)

2009-04-24 @ 12:06:12
emelie

Tack för tipsen! Härligt med dansfilmer! Men du har ju inte tagit med Dirty Dancing och Step Up-filmerna, de är superbra allihop!=)

2009-04-24 @ 12:07:39
URL: http://emeliesbabbel.blogg.se/
Anonym

step up 1&2 ? Dom har du glömt men dom är SKIT bra!

2009-04-24 @ 12:07:41
sanna

like

2009-04-24 @ 12:08:19
URL: http://sannaknows.blogg.se/
Adèle

HONEY ÄGER

2009-04-24 @ 12:13:59
URL: http://toasted.blogg.se/
Cindie

'You got served' är bara för grym :)

2009-04-24 @ 12:23:36
URL: http://cindies.blogg.se/
Rekha

Glöm inte "step up 1 & 2" och "stomp the yard" =)

2009-04-24 @ 12:37:31
URL: http://sockerblomma.blogg.se/
baby B

BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA, JA SVÄÄÄÄÄR ASO DAAMN NI SKA BA VEETA HUR MUCHO JAG ÄLSKAR DANSFILMER, DANS & MUSIC, DAAAMN ASO :D :D :D :D<3333333333

2009-04-24 @ 12:41:27
URL: http://babybandjuicyjay.blogg.se/
Annelie

du glömde step up to the street 1 & 2 , mkt bra:D

2009-04-24 @ 12:42:11
URL: http://dramaatic.blogg.se/
Johanna

Åh, jag älskar Save the last dance och Honey, så jäkla bra!

2009-04-24 @ 12:47:01
URL: http://blikvar.blogg.se/
Jen

Honey vill jag se. Den verkar bra. :)

2009-04-24 @ 12:55:44
URL: http://jenkanz.blogg.se/
Tess

Take the lead gillar jag, men annars gillar jag mest "äldre" dansfilmer som Dirty Dancing och liknande. Jag gillar showdance, jazz och klassiskt, men inte hiphop så det är väl därför antar jag. Är ju många av de nyare filmerna där det spelas hiphop :-)

2009-04-24 @ 13:03:20
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Rebecca

Jag älskar också dansfilmer!! Har sett alla dessa förutom Take the lead och ATL, så de står högst upp på listan att skaffa fram.

Själv gillar jag även Step Up-filmerna :)

2009-04-24 @ 13:10:53
URL: http://rebeccahultqvist.blogg.se/
Tessan

Vart hittar man filmerna: "How She Move", "ATL", "Center Stage: Turn It Up" och "Feel The Noise"? Har letat efter dom filmerna och hittar dom inte nånstans :/

2009-04-24 @ 13:31:49
URL: http://jagkallastessan.blogg.se/
Sofi

åhh så roligt, jag har några av dessa eller mer än hälften om jag ska vara ärlig jag älskar dansfilmer, speciellt Center stage turn it up, honey och save the last dance 1 & 2, underbart bra filmer alla dem. Stomp the yard vill jag ha men har sett. hihi, kul att du kom till framsidan på blogg.se, Grattis. Fler läsare också. =) Ha en bra dag! Kram

2009-04-24 @ 13:32:10
Ingrid

Jag älskar också dansfilmer! Hade inte sett alla dina tips, så nu har man nånting att se fram emot :) Jag älskar också Save the last dance, den första. Galet bra! :D

2009-04-24 @ 13:35:51
URL: http://p0llys.blogg.se/
Sannaklara

det är ganska sjukt att du har glömt både step up filmerna och dirty dancing;p

2009-04-24 @ 13:44:30
URL: http://sannaklara.webblogg.se/
CA

Var är alla klassiker? Var är Dirty Dancing, Foot loose och Saturday Night Fever? Var är Fred Astaire?

2009-04-24 @ 13:53:01
URL: http://CA88times12.blogg.se.
FEBB

åh va roligt att det kom på första sidan! :P

2009-04-24 @ 13:54:42
URL: http://febb.blogg.se/
Merlinda/Özze

Nu är det dags att kika in allt oftare om dagen! För vem vill missa minsta lilla fakta som kretsar kring oss ungdommar/tonåringar! Nu kan ni passa på att dela med er om era åsikter, samt erfarenheter! Håll utkik!

http://merlindamedr.blogg.se/

2009-04-24 @ 13:56:21
URL: http://merlindamedr.blogg.se/
Alexandra

Man får ju inte glömma Step up & Step up 2 som för övrigt är på top 3 listan tycker jag!!

2009-04-24 @ 13:58:55
URL: http://alexandradenise.blogg.se/
Josefine

Åh Honey är en väldigt söt film... Dansfilmer brukar iofs överlag vara väldigt söta:)

2009-04-24 @ 14:03:22
URL: http://piiinkprincess.blogg.se/
Josefine

underbara dansfilmer, har sett i stort sett alla!

några andra favoriter är Dirty Dancing (såklart) och Step it up! :)



2009-04-24 @ 14:04:25
URL: http://jwestmans.blogg.se/
Vicki

Turn it up är asbra ^^

2009-04-24 @ 14:11:49
URL: http://geebear.blogg.se/
emma

Jag tycker att du borde lägga till 2 filmer:

step up 2 the street

&

step up

KRAM

2009-04-24 @ 14:11:52
URL: http://pangkakorna.blogg.se/
jennifer

Honey och Save the last dance är riktigt bra!

Själv är jag lite kär i musikaler, haha. Den senaste jag har fastnat för är hairspray :)

2009-04-24 @ 14:13:49
URL: http://jennniferhubinette.blogg.se/
matilda

många jättebra filmer !!

älskar honey !!!! <3

2009-04-24 @ 14:24:48
URL: http://twinturbot.blogg.se/
sarah

Jooh samma här, dansfilmer är bäst, absolut hiphop/streetdance! <3 själv jah, int så bra, har aldrig blivit till någon hiphop kurs.. ^^

2009-04-24 @ 14:28:37
URL: http://sarahtastic.blogg.se/
Anonym

You got served är nog en av de bästa dansfilmerna faktiskt. Den är grymt bra!

2009-04-24 @ 14:28:54
Verronica

Heej!

Även jag är tokig, fullständigt tokig i dans filmer! så dessa tips är guld värda, även om jag har sett flera utav dem, men jag vet vad jag kommer att tillbringa min fredag kväll med att göra! Glöm inte Step up filmerna, de är otroligt bra de med!



ha det bra!

2009-04-24 @ 14:30:16
URL: http://verronicaa.blogg.se/
Anonym

ällskar dansfilmer, kan inte heller få nog! :D

2009-04-24 @ 14:34:06
URL: http://mariiette.blogg.se/
Emelie

Dansfilmer kan man aldrig få nog utav, de är alltid lika bra. Får alltid till musiken och man älskar ju bara rörelserna. Synd bara att du inte har lagt med Dirty Dancing & step up 1 & 2 dom är grymma också.

2009-04-24 @ 14:36:53
URL: http://meliejohansson.blogg.se/
Anonym

Älskar alla de filmerna!!

2009-04-24 @ 14:39:51
URL: http://ridicules.blogg.se/
My

alla filmerna är jätte bra!!

2009-04-24 @ 14:40:54
URL: http://ridicules.blogg.se/
dena

åh älskar också dansfilmer :) honey är sjukt bra! men step up filmerna då? :)

2009-04-24 @ 14:41:21
URL: http://denahoo.blogg.se/
cecilia

jag älskar verkligen dansfilmer finns ingen som kan slå dirty dancing och step up filmerna men ska ta mig an den här listan och kolla på dom! :D



2009-04-24 @ 14:41:40
URL: http://ceciliala.blogg.se/
sara

älskar dans filmer :D

2009-04-24 @ 14:43:26
URL: http://sarawikmans.blogg.se/
JENNY

tack för tipsen, älskar dansfilmer!!!



Kolla gärna in min blogg! jennyfromsweden.blogg.se

2009-04-24 @ 14:44:23
URL: http://jennyfromsweden.blogg.se/
My

Center Stage 2 är lätt den bästa dansfilmen enligt mig :) You got served är med kanonbra ;)



Har inte sett ATL , måste nog se den ^^

2009-04-24 @ 14:51:17
URL: http://myytran.blogg.se/
Mikaela

ahh fast en dans film som slår alla är Step Up 2. så jävla grym <3

2009-04-24 @ 14:58:29
URL: http://thefanpire.blogg.se/
Anonym

step up fattas ju, den äger :D

2009-04-24 @ 15:03:37
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Johanna

Åh, jag älskar också dansfilmer. De är så underbara :D

2009-04-24 @ 15:04:35
URL: http://johannaabj.blogg.se/
d

sett alla, skitbra

2009-04-24 @ 15:09:54
URL: http://dblicious.blogg.se/
Jessica

Jag gillar, Dity Dancing och Girls Just Wana Have Fun. De är trevliga dans filmer :)

2009-04-24 @ 15:10:06
URL: http://cesytod.blogg.se/
Ullis

Ja, dansfilmer är ju helt underbara! Men du glömde Dirty Dancing, som ju är helt fantastisk, och Flashdance :-)

2009-04-24 @ 15:10:30
URL: http://ulrikarasmark.blogg.se/
emmateomina

ÄLSKAR STOMP THE YARD

2009-04-24 @ 15:12:40
URL: http://teominas.blogg.se/
Madde

Jag har sett de flesta filmerna, de är så sjukt bra! Tack så mycket för de andra tipsen :)

2009-04-24 @ 15:28:43
URL: http://mellstroom.blogg.se/
Maria,

ja alla e ju skitbra filmer:DD

2009-04-24 @ 15:33:05
URL: http://maroz.blogg.se/
isabelle

Åhh, "shall we dance" har jag alltid velat se, men har aldrig riktigt haft tid. Har du sett den? Och isåfall, är den bra? :)

2009-04-24 @ 15:39:48
URL: http://isabellenw.blogg.se/
ericaleo

step up 2 the streets är heeeelt galet grym. se den. du kommer inte bli besviken :D

2009-04-24 @ 15:44:30
URL: http://ericaleo.blogg.se/
' FATMA

du missade step up filmerna :o

2009-04-24 @ 15:55:47
URL: http://fatmas.blogg.se/
jannica

dirty dancing och step up-filmerna... me like :)

ska kolla igenom några av dom filmerna du recensera,. inte sett alla. älskar dansfilmer!

2009-04-24 @ 16:02:26
URL: http://jannicanejdling.blogg.se/
Karin

dansfilmer är grymt bra. men du glömde den gamla godingen; flashdance. en klassiker, enligt mig. :)

2009-04-24 @ 16:08:50
URL: http://karinsuniversum.blogg.se/
Ronja

du glömde den bästa -you got served! den borde alla se, verkligen :)

2009-04-24 @ 16:11:18
URL: http://ronjaengberg.blogg.se/
Misss Understood

Har du sett Billyeliot? den är jätte bra, och det är en dans film! :D :D

2009-04-24 @ 16:11:43
URL: http://misssunderstood.blogg.se/
Elle

Step up? ligger absolut i toppen.

2009-04-24 @ 16:12:36
URL: http://elle91.blogg.se/
Moa

Tack för tipsen!!

2009-04-24 @ 16:17:41
URL: http://godisikopp.blogg.se/
sommarungarna!

Hejsan sötis!

Hur är det med dig ? :)

KRAMAR PÅ DIG!

och ha en super bra helg ! :)

2009-04-24 @ 16:19:46
URL: http://sommarungarna.blogg.se/
sannazhang (v.

jag älskar också dansfilmer har alltid varit ett fan av det :D , har sett alla utom en som du tipsar här, tack för tipset! :D

2009-04-24 @ 16:25:13
URL: http://sannazhang.blogg.se/
Linda - She with the colors

AAAAH!! Älskar dansfilmer!!!

Tipsa mer, har nästan sett alla förutom två st ^^

TIPSAA!!! :D¨<33

2009-04-24 @ 16:26:57
URL: http://lindadoos.blogg.se/
Mikaela

ATL kan man ju inte kalla dansfilm.

2009-04-24 @ 16:33:45
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/
j

Du glömde Dirty Dancing..

2009-04-24 @ 16:33:47
URL: http://tryme.blogg.se/
MR

Den sämsta dansfilmen är utan tvekan Step up 2: The Streets. Säger inte taglinen allt: "It's not where you're from. It's how you dance."

2009-04-24 @ 16:37:50
URL: http://filmsjuk.blogg.se/
sara

Dansfilmer är så sjukt jävla bra! :D

Det ser så kul och ah... :D

Jag ångrar stort att jag inte började dansa som liten, nu är det för sent tycker jag...



Btw, har du någon speciell favorit bland dessa filmer? :)

2009-04-24 @ 16:40:02
URL: http://saradahlfors.blogg.se/
Linn

dirty dancing, grease, saturday nightfever & flashdance då?:P klassiker is the shit!=P

2009-04-24 @ 16:40:12
URL: http://linnsey.blogg.se/
Jasmine

Jag mer än älskar 'Honey'!!! <3333 :D

Kram

2009-04-24 @ 16:40:52
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Karolina

2009-04-24 @ 16:42:58
URL: http://karolliiinas.blogg.se/
Karolina

Åhh men gud du kommer ju som från himmelen när jag behöver det som mest! Jag bara älskar dans filmer och vissa på listan har jag sett men några inte. Hellt underbart, nu blir det dansfilmer i helgen!:D

2009-04-24 @ 16:45:00
URL: http://karolliiinas.blogg.se/
María

save the last dance e den bästa filmen som finns :D

2009-04-24 @ 16:48:43
URL: http://marialatina.blogg.se/
felicia

Step up filmerna då!? och dansfilmernas moder, dirty dancing! :P

2009-04-24 @ 16:49:44
URL: http://promillisfillis.blogg.se/
Emelie

Du har glömt Step Up! Den och tvåan är super! Save the last dance är skit bra!

2009-04-24 @ 16:54:45
URL: http://withoutherwings.blogg.se/
Anna

Ett tips: Filmerna Step up & step up 2=) Bra bra bra =)

2009-04-24 @ 16:55:58
martina

Step Up!!!

2009-04-24 @ 17:01:32
URL: http://motherchucker.blogg.se/
chanelle

fin blogg du har :)

haft en bra dag ?

2009-04-24 @ 17:01:35
URL: http://chanellle.blogg.se/
nadja

åh jag älskar pckså dans filmer, ist great! bra tips ! får jag leta på dom där ;)

2009-04-24 @ 17:06:20
URL: http://nadjadeluxe.blogg.se/
Fia

Åå hade sett de flesta men tack för de andra tipsen ;) Du har ju glöm "Step up" filmerna, dom e ju kanon bra!

2009-04-24 @ 17:06:57
URL: http://svung.blogg.se/
Rebecca

Jag älskar också dansfilmer men tydligen har jag missat några. Feel the noise och Center stage har jag aldrig hört talas om men de verkar bra så tack för tipsen!

2009-04-24 @ 17:07:12
URL: http://beccasfashion.blogg.se/
MOA

tack för tipsen! haha, ska spara detta inlägget :) you got served måste dock vara den sämsta filmen som gjorts, hahaha så jävla dålig ju!

2009-04-24 @ 17:07:23
URL: http://swalliing.blogg.se/
Cherrie

Love'm all!

2009-04-24 @ 17:09:46
URL: http://cherrierahbar.blogg.se/
Pernie

Kan intyga att Honey är riktigt riktigt bra ;P

2009-04-24 @ 17:19:57
URL: http://pernie.blogg.se/
Surikaten

Eftersom du inte hr tagit med de i listan antar jag att du inte gjort det redan så SE STEP UP ETT OCH TVÅ!!!

2009-04-24 @ 17:25:26
URL: http://precisely.webblogg.se/
Jessica

Du har missat den bästa dansfilmen (efter stomp the yard) Step up 2 the streets!?

2009-04-24 @ 17:26:10
URL: http://jesi.blogg.se/
Anonym

Step up 2 the street MÅSTE DU HA MED FFS! :O Den är skkkiiiit brrrrraaa!!

2009-04-24 @ 17:38:11
Josephine

Step up är sjukt bra liksom stomp the yard och Save the last dance. De enda dansfilmerna jag sett dock förutom save the last dance som känns sådär.

2009-04-24 @ 17:44:40
URL: http://juiiice.blogg.se/
Evelina

har sett några av dem och dem är bra! :D

2009-04-24 @ 17:46:13
URL: http://lillie.blogg.se/
Amanda

Tips, step up , ett och två, grymt bra dansfilmer :)

2009-04-24 @ 17:47:21
URL: http://amandariinen.blogg.se/
Anonym

Tips, step up , ett och två, grymt bra dansfilmer :)

2009-04-24 @ 17:47:29
Amanda

Tips, step up , ett och två, grymt bra dansfilmer :)

2009-04-24 @ 17:47:46
URL: http://amandariinen.blogg.se/
Linda

Step up 1 & 2 är också väldigt bra.

2009-04-24 @ 17:48:22
URL: http://lindaadolfsson.blogg.se/
Felicia

å Honey!! :D <3 bästa dansfilmen jag nånsin sett :D<3

2009-04-24 @ 17:50:05
URL: http://rosdalen.blogg.se/
Emma

vi har samma smak på filmer :) själv är jag dansare och så klart finns det inget bättre än dansfilmer.

Har alla de här förutom feel the noise och how she move, men har sett dem och tror jag ska köpa dem.

2009-04-24 @ 17:58:53
URL: http://www.bemmaaa.se
bea

jag älskar dansfilmer :D har sett de flesta av de, men några har jag inte så tack för tipsen :)



Massa kramar!

2009-04-24 @ 18:06:40
URL: http://beaistheshiiit.blogg.se/
Ronja

sv; oj missade den helt hahaha :D men dåså, då är listan fullbordad!

2009-04-24 @ 18:09:19
URL: http://ronjaengberg.blogg.se/
Camilla

Men flashdance dååå :) haha. Spana gärna in min och Lisas dubbelblogg om du vill också! Hare skitnajs!

2009-04-24 @ 18:15:13
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/
Hur smart äru egentligen..

asså smart, ATL är ingen dansfilm.

2009-04-24 @ 18:29:59
Victoria

Jag älskar dansfilmer och dansar själv. Några dansfilmer till som jag gillar är step up, step up 2 och Make it happen.



Ha en trevilg kväll!

2009-04-24 @ 18:31:09
Malin

Oh jag älskar dansfilmer :D

2009-04-24 @ 18:31:47
URL: http://malindjupstrom.webblogg.se/
Linda

OH vilka härliga dansfilmer! Har sett de flesta av de.

Avundsjuk på alla som kan dansa att jag blir tokig ;)

Trevlig helg, tjejen! :)

2009-04-24 @ 18:36:45
URL: http://lindaviberg.blogg.se/
LINNEA

hur kan du INTE ha med dirty dancing och step up!?!?

2009-04-24 @ 18:43:26
URL: http://beautyisafeeling.blogg.se/
Lillis

oh såg Center Stage Turn It Up tidigare idag. Bra men inte en av dem bästa :D du har ju glömt favoriterna :O Step up och step up 2 the streets. Fast ettan e helt klart bäst.

2009-04-24 @ 18:50:02
URL: http://liiillis.blogg.se/
tafsis

Step up filmerna är oxå underbara =)

2009-04-24 @ 18:58:41
URL: http://janaprihodko.blogg.se/
jasmina:D

Jag tycker att någon av step up filmerna borde vara med:D

Shall we dance, Honey, Take the lead är dom enda av dom jag sett:)

Tack för tips!

2009-04-24 @ 19:03:22
URL: http://jassiiisaa.blogg.se/
Victoria

Åhh, jag älskar att dansa och att se dansfilmer. Har sett save the last dance, den är JÄTTEBRA! :)

Måste nästan hyra alla dessa filmer, tack för tipset!

2009-04-24 @ 19:03:37
URL: http://detailz.blogg.se/
Caroline

Många bra filmer! Ha en trevlig helg!

2009-04-24 @ 19:04:00
URL: http://mysticcc.blogg.se/
Anonym

oh, man mår så bra av dansfilmer! love it.

2009-04-24 @ 19:09:28
URL: http://jonesochgiftet.blogg.se/
Sissi

Åh, eftersom jag är dansare så älskar jag dansfilmer! =)

2009-04-24 @ 19:11:45
URL: http://enligtsissi.blogg.se/
lisa

dansfilm är en riktig stämningshöjare! Blir ju sjukt glad av dem allihopa! Med STEP UP, både 1 och 2 är något man bara måste se!

2009-04-24 @ 19:12:32
EBBZA

Jag älskar verkligen Honey! Och Step Up-filmerna ;D Jätte jättefin blogg! Kramkalas ♥

2009-04-24 @ 19:12:46
URL: http://ebbza.blogg.se/
amanda

glömt bort step up filmerna? :)

2009-04-24 @ 19:14:21
URL: http://adnamiis.blogg.se/
Emma

Make it happen har jag aldrig hört talas om. är den bra?

2009-04-24 @ 19:19:42
URL: http://www.bemmaaa.se
Vera

Åh, älskar också dansfilmer det är alltid så bra musik i dem också! :)

2009-04-24 @ 19:19:54
URL: http://vererla.blogg.se/
mariana DG

dansfilmer är verkligen bäst

2009-04-24 @ 19:23:42
URL: http://andresbabiie.blogg.se/
lohas

Gud vilket bra inlägg! jag älskar dansfilmer som många andra och tack vare dig finns det ett par till att bocka av!

2009-04-24 @ 19:24:04
URL: http://lohas.blogg.se/
Sandra

åh jag kan väl bara hålla med alla andra om dessa underbara dansfilmer som får en att vilja hänga me! Jag dansar oxå, inte proffs direkt men jag älskar det! :D

save the last dance, in my heart <3 vilken tkr du är bäst av dem då?

2009-04-24 @ 19:26:36
URL: http://sandan.blogg.se/
evelina

Step up 2 slår alla filmerna tillsammans :O

man kan inte glömma step up 2

2009-04-24 @ 19:36:17
URL: http://wundel.blogg.se/
Elsa

Glöm inte "step up" dom måste man väl ha med!

2009-04-24 @ 19:36:31
URL: http://beautifin.blogg.se/
kelly&marika

Fame borde du se, både serien och filmen :)

Dirty dancing 1&2

Footloose, flashdance :D

ah, jag älskar också dansfilmen haha

2009-04-24 @ 19:36:51
URL: http://larssonschyllert.blogg.se/
Anna

Du har juh glömmt alla klassikerna, som Flash Dance, Dirty Dancing och footlose!

Maja

Take the lead är sjukt bra!

2009-04-24 @ 19:41:25
URL: http://maajis.blogg.se/
S O L I N A

Sätt alla förutom "Save the last dance" riktigt grymma filmer, älskar dansfilmer jag med! :D

2009-04-24 @ 19:42:55
URL: http://ssolin.blogg.se/
agnes

du borde se step up & step up 2

skiitbra, om du inte redan sett ;)

2009-04-24 @ 19:49:48
URL: http://agnesiia.blogg.se/
D

Hellu! Jag är en dansare själv, och ääääääälskar alla dessa filmer. Du har tagit upp en bra rad med dansfilmer faktiskt, men du missade två mycket viktiga: Step up och Step up to the streets. Riktigt mäktiga är dem.



Checka in min blogg om ni diggar innerstan Göteborg och allt som händer i denna stora stadsdelen. Ni kommer få se bl.a. massa roliga events från Hvitfeldtska Gymnasiet, personliga upplevelser, mode, musik-tips, svengelskt språk, och massor med bilder!!!



Much loooooove



www.tinathing.blogg.se

2009-04-24 @ 19:50:21
URL: http://tinathing.blogg.se/
Sofie

Åh jag med! Mina favoriter är Save the last dance, shall we dance och take the lead. De är helt undrbara, på olika sätt. men det är feel-good filmer :) jag måste se Center stage, den verkar bra^^. Ha en superkväll!

2009-04-24 @ 20:03:28
URL: http://chicalicious.blogg.se/
Karin

Har du sett den första center stage? Den är så fantastiskt bra! Hur grym som helst!

Sen Dirty Dancing 2. En riktig höjdare!

2009-04-24 @ 20:08:56
URL: http://gracekarry.blogg.se/
Ida

Honey är såå bra! Jag såg den en hel natt den statade om sig hela tiden låg uppe länge och såg den om och om i gen sen när jag vaknade hade jag glömt stänga av så jag såg den några gånger på morgonen

2009-04-24 @ 20:10:35
URL: http://idapuh.blogg.se/
chennie johansson

jag älskar center stage , skit bra



såg you gor served idag

den var också ganska bra

2009-04-24 @ 20:11:22
URL: http://oneofthese.blogg.se/
Hanna

Åh jag tycker också om dansfilmer ;) Kan bero på att jag dansar själv ! haha :) Men vilken är din favorit ? ;) Fin bakgrund å blogg överhuvudtaget :) Ha det fint ! KRAMAR / H.

2009-04-24 @ 20:17:12
URL: http://herikssons.blogg.se/
Dilan Amin

Tjabba :)

Fin blogg!



/ www.mramin.blogg.se



2009-04-24 @ 20:22:05
URL: http://mramin.blogg.se/
F I A H ♥

har sätt allihopa och dom e grymma! :D

2009-04-24 @ 20:26:41
URL: http://ffiiyah.blogg.se/
Victoria

Stomp the yard är bäst! Kolla på den idag:D

2009-04-24 @ 20:26:54
URL: http://victoriasseim.blogg.se/
Minna

2009-04-24 @ 20:27:49
Minna

Honey och Take the lead är bääst!

:)<3

2009-04-24 @ 20:28:48
URL: http://minnajegenberg.blogg.se/
Tracy

Haha har sätt alla dom filmerna!! xD Men step-up då? Glöm inte den xD!!!

Dessa filmer äger verkligen!! ;D

2009-04-24 @ 20:38:19
URL: http://tracyghattas.blogg.se/
Nadine

Älskar dansfilmer!

Mina favoriter är en del av dom du nämnt också :)

2009-04-24 @ 20:45:30
URL: http://fermelesyeuxetimaginetoi.blogg.se/
Emilia

Jättebra filmtips! Jag älskar också dansfilmer, men vet inte så många.. :)

2009-04-24 @ 20:56:30
URL: http://emiilia.blogg.se/
Miranda

åhh jag älskar dans filmer!

Dom bästa filmerna är dans filmer!

men du har ju glömt dirty dancing =P

2009-04-24 @ 20:58:07
URL: http://mirandaa.blogg.se/
andrea

du har ju missat den bästa av alla:O, Dirty Dancing!!

2009-04-24 @ 20:58:43
URL: http://lovethestyle.blogg.se/
jeanette

Oh shit, har du sett Step Up 1 & 2 då ? :D Ett måste kan jag säga!

2009-04-24 @ 21:06:20
URL: http://jeanettef.blogg.se/
elaine

jag har bara sett en av dem och det är honey, men den är jättebra tycker jag :D

2009-04-24 @ 21:10:45
URL: http://elainehaaghimmelstrand.blogg.se/
elin

Hur kommer det sig att du glömt step up och step up the streets? Hm.. någonting att fundera över.

2009-04-24 @ 21:13:37
URL: http://elinsodrin.blogg.se/
Mikaela

precis vad jag gillar! Step up och dirty dancing är två andra favoriter! =)

2009-04-24 @ 21:21:57
URL: http://mikeila.blogg.se/
JOSEPHINE

Hej!



Jag gör bloggdesigner för bara 30 kr! Du kan kolla på designer jag gjort i bloggen. Har hållit på med det ganska länge men inte förrän någon vecka tillbaka har jag även lagt ut i bloggen. Kolla bland mina kategorier om du vill kolla vad jag gjort :)



/Josephine - " rel="nofollow">http://juicyphine.blogg.se*

2009-04-24 @ 21:39:07
URL: http://juicyphine.blogg.se/
Iva

DU GLÖMDE DEN BÄSTA!

STEP UP :OOOOO!!!!!

2009-04-24 @ 21:41:56
Linn

Men Dirty Dancing då? Den är ju bäst av alla!! Gillar du inte den? Fast nu vill jag inte titta på den för jag blir så ledsen för Patrick Swayzes skull...men bra är den! :)

2009-04-24 @ 21:47:23
URL: http://gimemore.blogg.se/
Jessica

asbra filmer, men du glömde ju Step up :D en av dom bästa ju

2009-04-24 @ 21:49:27
URL: http://byjessica.blogg.se/
rosym

jag älskar dom också kan jag lova :)

2009-04-24 @ 21:54:09
URL: http://rosym.blogg.se/
Sara

Jag gillar också dansfilmer, har du sett dirty dancing 2 och step up 1 & 2? de är braoo :)

2009-04-24 @ 21:56:43
URL: http://sssssara.blogg.se/
Madde

Älskar alla dansfilmer och oftast är det alltid med en riktigt het karl i dem också=)

2009-04-24 @ 22:03:12
URL: http://hmadeleine.blogg.se/
Hanna

Jättebra tips på dansfilmer, älskar verkligen dem. Den Center Stage du har nämnt är ju den andra, alltså uppföljaren. Den första hette bara Center Stage och handlar främst om balett. Ett tips :)

2009-04-24 @ 22:13:35
URL: http://lahanna.blogg.se/
wasana

Ja älskar oxå dansfilmer å har sett de flesta du har där! Center Stage e den senaste ja köpte, sjukt bra!

2009-04-24 @ 22:22:00
URL: http://wasaney.blogg.se/
Emina

bra filmer! men du som komenterarde 2 här har du ett svar det kallas inte neger det kallas mörkhyade och bruna kan ju dansa bättre än vita!

2009-04-24 @ 22:29:49
URL: http://robertpattinsonsblogg.blogg.se/
Elli

Jag älskar dansfilmer! Har sett de flesta av de du har rekommenderat, men ska absolut se de andra också :D

2009-04-24 @ 22:30:19
URL: http://ellidee.blogg.se/
Sofia

Åh jag älskar också dansfilmer (http://travelingaroundtheworld.blogg.se/2009/april/center-stage-turn-it-up.html)! Men du har inte med mina favoriter, Step Up 1 & 2 samt (såklart!) Dirty Dancing och Dirty Dancing 2. :)

2009-04-24 @ 22:31:19
URL: http://travelingaraoundtheworld.blogg.se/
astrid

HAHAH JAG HAR SETT AAAAAAAAAAALLLA!! Läskigt men sant :P I'm a freak of dance movies...mitt liv typ :P

2009-04-24 @ 22:34:04
URL: http://arevik.blogg.se/
Louise - Ur mitt eget perspektiv

Jag älskar dans-filmer! :D







Puss!

2009-04-24 @ 22:36:51
URL: http://lowice.blogg.se/
tina

Du har glömt den klassiska och världens bästa dansfilm i hela världen. De där filmerna är smågrus jämfört med DIRTY DANCING! Det där är bara B-filmer. Dirty Dancing är för riktiga dans och film älskare. YEP!

2009-04-24 @ 22:41:50
URL: http://tanttina.blogg.se/
sara

hur kan du skriva om dansfilmer och INTE NÄMNA STEP UP 2 THE STREETS?! step up 2 the streets är en av de bästa filmer jag sett.

2009-04-24 @ 22:43:13
URL: http://knell.blogg.se/
Anonym

åh du gjorde min dag! var så länge sen jag såg alla godingar! ska nog ta och köpa de allra bästa så att man alltid har dem :)

2009-04-24 @ 22:44:41
Bitchassness

Då borde du också kolla på filmen RIZE. Eller den är mer en dokumentärfilm tror jag. Handlar om hiphop stilen crumping.

2009-04-24 @ 22:48:25
URL: http://bitchassness.blogg.se/
nadia

Jag tycker att dansfilmer är totalt värdelösa! :P

2009-04-24 @ 22:56:29
URL: http://zoegaz.blogg.se/
cornelia

men vänta nu, någonting saknas.!!!

kanske du borde tagit med Dirty dancing och step up, då hade listan varit fulländad...

2009-04-24 @ 22:57:53
URL: http://kayaroots.blogg.se/
Maol

Du glömde den bästa, Dirty Dancing. :O

2009-04-24 @ 22:58:00
URL: http://monstars.blogg.se/
Jacqueline

Jag älsar också dansfilmer!! Men du måste se STEP UP, och STEP UP 2. :D

2009-04-24 @ 23:04:34
URL: http://lovej.blogg.se/
emma

men step up då? :O

2009-04-24 @ 23:06:36
URL: http://enordgren.blogg.se/
veronica dudas

Shall we dance är superbra!

2009-04-24 @ 23:09:18
URL: http://veronicadudas.blogg.se/
senada

stomp the yard är grym ;D

2009-04-24 @ 23:14:25
URL: http://aada.blogg.se/
emma

Jag såg nyss "How she move". En otroligt bra film! Samma sak med "Honey" och "Stomp The Yard". Men en film som verkligen är riktigt grym är ju såklart "Step Up 2" :D

2009-04-24 @ 23:15:08
URL: http://emmaabergstrom.blogg.se/
♥ Evelina H

Men så nämner du inte dansfilmernas dansfilm; Dirty dancing! Det är ju den som bannade väg för alla de andra. Den är underbar ;)

2009-04-24 @ 23:15:52
URL: http://evelinah.webblogg.se/
Ida

Tack för tipsen! Måste se alla, haha. Jag har bara sett Stomp The Yard och den var bra:)

2009-04-24 @ 23:23:05
URL: http://idawe.blogg.se/
Trine

Du borde se den första Center Stage också. Underbar film! Har faktiskt inte sett 2an än men får nog ta och göra det nu tror jag minsann :D

2009-04-24 @ 23:24:42
URL: http://trinepalmer.blogg.se/
viiggs

jag älskar dansfilmer! :)

2009-04-24 @ 23:41:46
URL: http://viiggs.blogg.se/
aGGis

oo faaann älskar dom allaa!!!

2009-04-24 @ 23:43:30
URL: http://aggizh.blogg.se/
MikaTela

Sett alla utom 3 av dom. :)

Älskar också dansfilmer och en kompis också så vi hjälps åt att hålla utkik efter såna vi inte sett.



Såg igår ettan på Center stage, "Vacker så man kan gråta inombords" skrev ZTV om den, dock tyckte vi den var lite sådär, sevärd men inte i närheten lika bra som tvåan Turn it up.



Sen har du ju "Step up" och "Step up 2 The Street", också två sevärda filmer om du inte redan sett dom! :)

2009-04-24 @ 23:43:36
URL: http://mikatela.blogg.se/
Anonym

ATL är ingen dansfilm.

2009-04-24 @ 23:58:55
Sheriffen

Du får ju inte glömma Happy Feet! :O

2009-04-25 @ 00:09:12
URL: http://denbraigabloggen.blogg.se/
mary

Galet bra klassiker du har fått ihop där :D kan inte annat än att hålla med :)

2009-04-25 @ 00:16:30
URL: http://marolsn.blogg.se/
fi

Tack! vissa hade jag helt glömt bort.. de ska bli dansmaraton en helg ;)

2009-04-25 @ 00:22:04
URL: http://hereiamnow.blogg.se/
anki

Hey U! Du har missat den viktigaste...Dirty Dancing!!!

2009-04-25 @ 00:36:10
URL: http://ankis.blogg.se/
thilda

Dirty Dancing är vell ändå den bästa dans filmen någonsin..... <3

2009-04-25 @ 00:56:12
URL: http://thaithilda.blogg.se/
T I N A

Jag har sätt alla dansfilmer typ haha, alla som du tipsat om iaf och många många fler =D älskar dansfilmer!

2009-04-25 @ 01:19:45
URL: http://tini.se
Belle

Jag håller med! Dansfilmer är underbara! Men du har inte med DIRTY DANCING, klassiker ju!

2009-04-25 @ 01:25:07
URL: http://throughisaseyes.blogg.se/
rosali

har faktiskt sett de flesta av filmerna, älskar verkligen dem, man vill bara vara där och dansa med dem!



förresten.

IDAG FYLLER JAG ÅR! JIPPIE (a)

aldrig fel att göra mig lycklig genom att gratta mig



http://livetenligtrosa.blogg.se

http://livetenligtrosa.blogg.se

http://livetenligtrosa.blogg.se

2009-04-25 @ 01:46:17
URL: http://livetenligtrosa.blogg.se/
Hiba Audi

Kul att d finns fler som älskar dansfilmer!, dansar du något?, filmerna e sjukt bra (:

2009-04-25 @ 02:06:13
URL: http://iamjaded.blogg.se/
sophia

älskar älskar dansfilmer!

stomp the yard är så jävla fin, gråter alltid som ett barn i slutscenen..

Men tycker du missad två av dom allra bäst, step up & step up 2;D

2009-04-25 @ 02:18:22
URL: http://telenius.blogg.se/
Baaby R

Älskar dans filmer!!! Såg Dirty Dancig sen jag var 3 år och började kasta mig på golvet som Baby hahah och försökte sjunga :D . Jätte bra filmtips :) !

Kraam

2009-04-25 @ 02:53:40
URL: http://baabyr.blogg.se/
Mamma Melissa

Åh, en massa bra tips! Har endast sett tre av dina tips så det blev en del över:.))

2009-04-25 @ 03:04:43
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
JAQULINE PERSSSSON

honey, den e sååååå bra! (L)(L)

2009-04-25 @ 03:14:32
URL: http://stjarnkling.blogg.se/
Jeanna

Jag älskar med dansfilmer, kan nästan bli beroende av dom ibland. När jag tittar på en dansfilm brukar jag allid bli så glad, dom är som bästa humörförbättrarna! Bortsett från dom du har (har sett alla av dom förutom Atl) har jag själv i min ege samling Dirty DAncing (självklart) och bägge Step Up filmerna.

2009-04-25 @ 06:48:36
URL: http://jeannas.webblogg.se/
Linda

älskar också dansfilmer, och att dansa, men har bara sett två av dom här filmerna så ack för tipsen!:)

2009-04-25 @ 08:43:25
URL: http://dailyluxury.blogg.se/
Ullis

Men Dirty Dancing??? Du har ju missat den allra bästa dansfilmen genom tiderna!!!

2009-04-25 @ 08:50:00
URL: http://kastrullis.blogg.se/
Johanna

center stage : turn it up, är det en fortsättning på center stage?? för där joinade hon väl ett stort danskompani?

2009-04-25 @ 09:00:11
URL: http://materialgirl.webblogg.se/
☆ Ida Tallhed - norrbottens stolthet ;)

dirty dancing är ju bra också =)

2009-04-25 @ 09:01:50
URL: http://idatallhed.blogg.se/
Jojji

Shiiiit, Alla dom där är så jäääävla braaaa<3

2009-04-25 @ 09:05:31
URL: http://johannaregina.blogg.se/
Emelie

Har nästan bara sett Honey...men jag hade velat se save the last dance med:D

2009-04-25 @ 09:34:58
URL: http://emelicarolin.blogg.se/
Novembersara

Du har ju missat den bästa. STEP UP bara måste du ju ha sett?

2009-04-25 @ 09:41:34
URL: http://novembersara.blogg.se/
Mickis

Dansfilmer är bäst! Men du missade Dirty Dancing 2, hela filmen får en att må bra. Och så är den väldigt vacker och danserna är bra och musiken detsamma :D Du hade en bra blogg också för den delen.

2009-04-25 @ 09:42:21
URL: http://mickiiss.blogg.se/
thess

Jag älskar oxå dansfilmer :D och dans i övrigt :D

Btw skt snygg design :) ;)

2009-04-25 @ 10:16:05
URL: http://mcrthess.blogg.se/
Amanda

som alla skriver Step up är sjukt bra! Även dirty dancing 1 och 2 är underbara! :)

2009-04-25 @ 10:19:50
URL: http://bananasisformonkeys.blogg.se/
Agnes (Five Sisters)

Jag älskar att dansa, och dansfilmer! men jag tycker att du har gömt step up 1 & 2 som är två grymma dansfilmer :D tack för tipsen!

2009-04-25 @ 10:36:04
URL: http://fivesisters.blogg.se/
Amanda

jag älskar dansfilmer :)

2009-04-25 @ 10:44:48
URL: http://mormoreminidol.blogg.se/
Lachie

You got Served är det ända jag har sett. Och det var en positiv överaskning. den var skitbra! :)

2009-04-25 @ 10:54:13
URL: http://lachie.blogg.se/
p

så jävla bra dansfilmer är :D

2009-04-25 @ 11:00:20
URL: http://paaulina.blogg.se/
Alex

Dirty dancing är en av mina favoriter :)

2009-04-25 @ 11:27:14
URL: http://olunia.blogg.se/
Josefine Nordlander

Jag har Honey!! Den är jättebra :P

2009-04-25 @ 11:43:38
URL: http://josefinornas.blogg.se/
sara

how she move suger tycker jag.

2009-04-25 @ 11:46:59
URL: http://saraakarlsson.blogg.se/
Malin

Du måste se Step up och Step up 2 the streets. De slår alla andra dansfilmer med hästlängder! :)

2009-04-25 @ 11:49:15
Sheriffen

Svar: Jo, det tycker jag nog att du borde göra.

2009-04-25 @ 11:55:06
URL: http://denbraigabloggen.blogg.se/
Anonym

då måste du checka in step up-filmerna.

garanterat grymma!

2009-04-25 @ 11:58:38
URL: http://mmatildus.blogg.se/
Hanna

Du har faktiskt glömt Dirty Dancing, fast den var populär på den tiden jag var ung (1987). För mig är den en klassiker....Ler.



Take the Lead var faktiskt OK den med.

2009-04-25 @ 12:08:21
URL: http://hannasodergren.blogg.se/
ebba

"make it happen" är oxå en bra dansfilm :)

2009-04-25 @ 12:10:42
URL: http://eemelije.blogg.se/
Sandra

Film är helt underbart! Dansfilmer är snäppet bättre än mycket annat i filmväg, även om man blir lite avundsjuk på att de kan dansa och inte jag! haha

2009-04-25 @ 12:13:41
URL: http://saaandraw.blogg.se/
Sara

Sett hälften, men resten kan ju bli ett maraton :D

2009-04-25 @ 12:37:07
URL: http://lillsaara.webblogg.se/
Linnea

glöm inte step up 1 och 2 , så jävla bra :D alskar dansfimer :D

2009-04-25 @ 12:43:59
URL: http://lekbloms.blogg.se/
Erik Thorsell

Kärebarn, måste ju scrolla en evinnerlig tid för att komma åt att skriva.

Jag hade inte ork att läsa igenom fler kommentarer än vid omtagningar av scrollhjulningen.

Du har dessvärre missat två oerhört bra filmer!

Step Up + uppföljare (step up 2 the streets). Underbara dansfilmer !

2009-04-25 @ 12:54:25
URL: http://erikthorsell.blogg.se/
Jessu

honey, bästa filmen ! fin blogg .. kolla gärna min å säg vad du tycker

2009-04-25 @ 13:06:15
URL: http://jessuandersson.blogg.se/
Jasmin

Har du inte sett Step up-filmerna? Isf måste du se de, de är jättebra.



Fin blogg. =)

2009-04-25 @ 13:12:21
URL: http://www.musiclover.2u.se
SecondhandTorget - Din secondhandbutik på nätet!

Hej :)



Du är välkommen till Sveriges största secondhandbutik på nätet. Vi har över 1000 annonser med kläder, skor, smycken du kan fynda bland. Har du något du vill sälja? Maila in din annons till oss och den är upp inom 24 h. Klicka in på blogg så finns all information du behöver. Själv klart är det GRATIS att annonsera!



Trevlig helg!

2009-04-25 @ 13:23:12
URL: http://secondhandtorget.blogg.se/
Sara

Center Stage och Honey är skitbra filmer!

Jättefinblogg!

2009-04-25 @ 13:23:50
URL: http://saaera.blogg.se/
TIFFANY

Honey är skit bra men vafan ? Du lär ju inte ha med typ : step up 1 och 2 eller dirty dancing ? :P kram

2009-04-25 @ 13:36:28
URL: http://upss.blogg.se/
F A N C Y

Vilken fin blogg du har =) Allt väl?

2009-04-25 @ 14:16:33
URL: http://fanzo.blogg.se/
Jempa

Min favorit film är lungt HONEY:)

2009-04-25 @ 14:24:29
vicky

jag älskar också dansfilmer.

Jag har sett några av dom här.

Men om du inte har kollat på step up och step up 2 the streets så måste du göra det för dom e också grymt bra:)

PS.jag gillar din blogg

2009-04-25 @ 14:29:26
URL: http://vws.blogg.se/
Anonym

Step up 2 the streets är grymmast ever!

jag älskar sista dansen i filmen i regnet, så jävla häftig. hihi .

2009-04-25 @ 14:37:33
Lollo o Carro

Du har ju glömt de bästa av de alla! Step Up och Step Up 2, speciellt Step Up 2, äger!



De är defenitivt värda att se :D

2009-04-25 @ 14:41:50
URL: http://promises.blogg.se/
Sanne

Du har glömt step up filmerna! :D Riktigt sevärda alltså! Honey är också väldigt bra (:

2009-04-25 @ 14:49:11
URL: http://sanneejonsson.blogg.se/
Linda

Tycker du inte Dirty Dancing och Step Up filmerna är bra?:)

2009-04-25 @ 14:51:57
URL: http://lrudberg.blogg.se/
DINAA

Du är exakt som mig, kan nte få nog av dans filmer! Har dansat streetdance/hiphop så länge jag kan minnas, älskar det, lever för det. Dansar du?

Btw vad tyckte ddu om sakerna jag köpte igår? KOMMENTERA DITT SVAR TACK! :D

Ha det bra/ DINA

2009-04-25 @ 14:53:06
URL: http://ddinas.blogg.se/
DINAA

Du är exakt som mig, kan nte få nog av dans filmer! Har dansat streetdance/hiphop så länge jag kan minnas, älskar det, lever för det. Dansar du?

Btw vad tyckte ddu om sakerna jag köpte igår? KOMMENTERA DITT SVAR TACK! :D

Ha det bra/ DINA

2009-04-25 @ 14:53:06
URL: http://ddinas.blogg.se/
Josefin

Oh jag älskar verkligen filmen Honey <3

2009-04-25 @ 15:01:39
URL: http://jossislife.blogg.se/
Elinor

åååh! älsakr dansfilmer!! fast ja kan inte dansa för fem öre själv :P



men du har ju missat "Flashdance" och "Girls just want to have fun" och för att inte tala om "Dirty dancing" :D men dom du radat upp är ju fantastiska dom med :P



;D

2009-04-25 @ 15:05:10
URL: http://ellenelinor.blogg.se/
Angelica

Save The Last Dance älskade jag när jag var mindre och jag nog sett den tusen gånger nu! haha

2009-04-25 @ 15:27:37
URL: http://imzombie.blogg.se/
Anonym

Fan vad alla snackar om Step up filmerna, dom är inte ens bra. De är helt ok inget mer.



You got served och Honey är en av favoriterna på din lista, har inte sett så många av de andra så ska nog göra det :)

2009-04-25 @ 15:34:10
Anna

Dirty Dancing är bäst!

2009-04-25 @ 15:54:10
URL: http://annensnas.blogg.se/
Rebecka

Stomp the Yard tycker jag var riktigt bra!

2009-04-25 @ 15:55:56
URL: http://brunettbeckie.blogg.se/
meedo

jag älskar dansfilmer, men jag tycker att det är två filmer som saknas som är bäst det ät step up 1-2.

2009-04-25 @ 15:57:26
URL: http://meedo.blogg.se/
Maje

Helt klart bra tips!! Tack... Kommer du på fler så bara lägg upp dem så man har lite att kolla på. Dansfilmer is the shit!!

2009-04-25 @ 16:13:44
URL: http://majestyle.blogg.se/
Linn

älskar dansfilmer själv!! visste inte att det fanns så många! tack, nu har jag något att göra framöver. :D du missade dom två mest kända; step up 1 + 2

2009-04-25 @ 16:23:05
URL: http://linnbodin.blogg.se/
sara

oj vad många , själv har jag bara sett honey, save the last dance, stomp the yard och shall we dance utav dina favoriter :D men om du tycker de andra är sevärda så ska jag se dom! :D

how she move har jag redan hemma å den ligger å väntar på mig :D

själv tycker jag flashdance och step up är oxå bra dansfilmer :D

älskar dans!

2009-04-25 @ 16:24:33
URL: http://saarah92.blogg.se/
Amanda

Visst är dom bra. men ingen av som är ens lite bättre än step up 1 & 2 och var fan är dirty dancing? dålig lista.

2009-04-25 @ 16:28:01
v

Stomp the yard är min favvo film lätt! Jag älskar den <3

2009-04-25 @ 16:30:40
URL: http://enligtveronica.blogg.se/
Johanna

Ska också be dig se Step up-filmerna, de är bra! :)

2009-04-25 @ 16:38:53
URL: http://clapyourhands.blogg.se/
Zahara

Älskar dans filmer och har sett typ hälften av dessa så tack för tipsen! Men jag säg´r bara att du måste se step up skit bra, och snygga danser ... och dansaer förståss :D

2009-04-25 @ 17:21:09
URL: http://zaharaz.blogg.se/
Erica

Oh, vilken fin blogg du har!



Dansfilmer är väldigt nice! =) Jag gillar verkligen "Save the last dance" och "You got served".



(Är någon i behov av en balklänning? Kika in min blogg.)

2009-04-25 @ 17:31:46
URL: http://iryccah.blogg.se/
Karin

inte sett alla, men några av dom är riktigt bra filmer!

2009-04-25 @ 17:35:37
URL: http://karinlindqvist.blogg.se/
zarah

honey är jätte bra!

2009-04-25 @ 17:39:05
URL: http://zlundin.blogg.se/
malin

step up 1 & 2 då?! dom äger!!!!

2009-04-25 @ 17:39:36
URL: http://mallanpallar.blogg.se/
elin

Åh jag älskar honey och chall we dance men Ditrty dancing är också jätte bra! :)

2009-04-25 @ 17:40:22
URL: http://eliiinss.blogg.se/
Bella

Ursäkta, Dirty Dancing då, typ världens bästa film? Den kan man bara inte glömma!



2009-04-25 @ 17:49:33
URL: http://bellagotbrains.blogg.se/
Itauh

ÅÅÅH, stomp the yard & you got served (A) <333

2009-04-25 @ 17:53:48
URL: http://hangovers.blogg.se/
Anonym

TIPS



Jag har hittat en ny sida som är superenkel att samla poäng på och det behövs inte alls mycket för att du ska få hem ditt presentkort! I jämförelse med bland annat gratisbio, gratiskläder, gratismode, gratissajt osv så är denna sidan oerhört generös.



Passa på att bli medlem nu när sidan knappt har några medlemmar! Då är det ännu lättare för dig att få presentkort och vinna i deras tävling, jag har redan samlat ihop till ett på H&M och jag blev medlem igår. :) Här: http://www.freestreet.se/?r=147

2009-04-25 @ 18:03:42
Moit

Älskar dom alla!!!! <3

2009-04-25 @ 18:14:00
URL: http://moit.blogg.se/
moe

step up filmerna är nog de bästa filmerna som finns

2009-04-25 @ 18:30:36
URL: http://moooe.blogg.se/
Fanny

Två riktiga klassiker är ju Dirty dancing och Flashdance!

2009-04-25 @ 18:45:47
URL: http://fannysundstrom.blogg.se/
Mikaela

Hehe jag samlar på dansfilmer. Älskar dom också även fast jag inte hellr dansar. Du tipsade mig om några jag inte ens visste fanns. Ska skriva upp! Tack =) Mitt mål är ju att ha ALLA =P

2009-04-25 @ 18:46:35
URL: http://Http://mikaaaelaa.blogg.se
andrea&elin

du glömmer step up och dirty dancing :P

2009-04-25 @ 19:09:58
URL: http://elinochandrea.blogg.se/
Josefine

själv gillar jag step up, step up 2, girls just wanna have fun. många mer

2009-04-25 @ 19:12:39
Annika

Honey är grym jag har spelat en teaterföreställning som är baserad på den filmen, ha en bra kväll...

2009-04-25 @ 19:13:22
URL: http://animissen.blogg.se/
Rebecca (:

Detta är världens bästa filmer! :D

Jag ÄLSKAR dansfilmer (:

2009-04-25 @ 19:15:46
URL: http://rebeccalundgren.blogg.se/
Josefine

step up, step up 2, Stayimg alive, dirty dancing 1 & 2.

2009-04-25 @ 19:25:16
URL: http://ucansaybaby.blogg.se/
Emine

ÄÄÄLSKA DANS OCH DANSFILMEER WWIIHHUUUU :D

2009-04-25 @ 19:27:57
amanda

Honey är verkligen bra:D

2009-04-25 @ 19:48:16
URL: http://amandakaarlsson.blogg.se/
Miranda

Jag har sett "Honey", tycker den är grymt bra! =)

2009-04-25 @ 20:02:06
URL: http://limiwa.blogg.se/
Nathalie

Honey är as bra och den sista Shallwedance? Dem andra har jag inte sett. Snygg blogg :D

2009-04-25 @ 20:13:16
URL: http://nallenpallen.blogg.se/
malin

Hej! Älskar dansfilmer jag med! Dansar mycket själv så är kanske inte så konstigt:) Läste några av dina kommentarer du fått och såg att många har sagt att du borde se Step Up filmerna, och jag håller med. Innan jag såg Shall we dance med Richard Gere(innan den kom ut tror jag tom) så hyrde jag och mamma en film som hette shall we dance. Vi trodde att den var på engelska, men det visade sig att den var på japanska. Så var rätt kul att se den amerikanska efter man sett den japanska. Det är liksom typ samma. Se den :)

Hade inte sett alla filmerna du tipsat om så ska ta o göra det:D

2009-04-25 @ 20:34:07
URL: http://mlindbeck.blogg.se/
Dona

DANSFILMER ÄR BÄST !.

Har sett alla förutom feel the noise

jag har bara sett början på den och nu ska jag se resten , så jävla bra filmer asså !.

Eftersom du också gillar dansfilmer kolla på step up 1 och 2 , dom äger !.

2009-04-25 @ 20:48:49
URL: http://doonas.blogg.se/
Therése

Jag brukar inte kolla på dansfilmer, så jag har inte sett en enda av dom, haha! Den enda dansfilmen jag har sett är Dirty Dancing, såg den för första gången för några dagar sedan :) Är inte det typ en "klassiker"? XD Kram Therése

2009-04-25 @ 21:00:41
URL: http://terreh.blogg.se/
alex

åh älskar filmerna! har nöstan sätt alla.

men en dansfilm som inte var med som jag gillar är

-step up! så jäkla grym :)

2009-04-25 @ 21:18:10
URL: http://alexandradjerff.blogg.se/
Eleonore

ja dansfilmer e ju grymt bra, finns oräkneligt många filmer! min favorit e Dirty Dancing!:D

2009-04-25 @ 21:48:58
URL: http://fikamed.blogg.se/
B*

Svar till U:

Och vad har det med saken att göra att negrar spelar i filmerna eller inte? Svaret på din tragiska fråga är enkelt U* : De är bäst på att dansa kort och gott!

2009-04-25 @ 22:07:05
URL: http://beezzii89.blogg.se/
Fuchsia

Jättekul initiativ av lista dansfilmer men hade gärna läst dina egna åsikter om filmerna t.ex kvaliteten på dansen och sånt är mer intressant än handlingen. Det du har skrivit är ju det som står på baksidan av DVD:erna så det hela känns väldigt opersonligt.

Kram



2009-04-25 @ 22:47:07
URL: http://pinkfuchsia.blogg.se/
sarah svensson

center stage är så bäst! :)

2009-04-25 @ 22:59:50
URL: http://saarahsvensson.blogg.se/
alicia

varför finns inte dirty dancing, grease och footlose med? :(

2009-04-25 @ 23:02:45
URL: http://frickidicki.blogg.se/
Carro

Nice, tack för tipsen! Jag älskar dansfilmer tex honey, save the last dance, step up.. :)

2009-04-25 @ 23:22:26
URL: http://emcj.blogg.se/
Linn

Tack för tipsen! Är själv dansare och älskar dansfilmer, har sett de flesta av de du nämnde. Sen finns det ju de gamla klassiska musikalfilmerna med Gene Kelly, Fred Astaire etc, funkar alltid. :) Helmysigt!

2009-04-25 @ 23:27:31
URL: http://disciplinn.blogg.se/
Bella

Du borde se RIZE det är en hiphop film med krumping och grejs ! Sjukt bra!

Rekommenderar den starkt!

2009-04-25 @ 23:51:22
Lina

vart klån kan man ens få tag på filmerna? :)

2009-04-26 @ 00:11:14
Anonym

STEP UP STEP UP STEP UP

2009-04-26 @ 00:20:27
Joanna

och nu kommer ju den nya parodin på alla tiders dansfilmer: Dance Flinc

2009-04-26 @ 00:24:58
i d a

u; för att dom SVARTA är bättre än vita på och dansa

2009-04-26 @ 00:55:26
URL: http://chanelle.webblogg.se/
Misha

Asså själva handlingen i såna filmer suuuuuger. Men dansscenerna är coola.

Såg någon killarna i Kungsan och på Plattan idag och igår. Några av dom va rätt grymma på att dansa.

2009-04-26 @ 01:23:37
URL: http://fruktflugan.blogg.se/
cissi

JÄtte bra tips älskar verkligen dans filmer(Y):D

2009-04-26 @ 01:36:11
URL: http://ceciliaaguirre.blogg.se/
minna

stomp the yard är skit bra! :D

2009-04-26 @ 03:55:41
URL: http://minnalindgren.blogg.se/
Metalnallen

Jag har faktiskt sett alla du har lagt upp, och några till, för min fru gillar dansfilmer, kan ju inte säga att de inte dansar bra, men tycker det är tråkigt att de flesta har samma handling!

2009-04-26 @ 07:51:31
URL: http://metalnallen.blogg.se/
Maya

Jag älskar dansfilmer...Jag har sett alla du har där och fler därtill.

Ha en härlig söndag!

2009-04-26 @ 08:19:18
URL: http://mayashideout.blogg.se/
Tess trött tokig morsa

Läs om läkaren som satte in spiralen så fel att jag fick åka till akuten blödande, men smärtan tog i så ambulans fick tillkallas så ja fick morfin...



trodde ja skulle dö av all smärta...

2009-04-26 @ 08:42:44
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Metalnallen

Jo, som sagt, de dansar jävligt bra, men en film med annorlunda handling hade inte skadat :)

2009-04-26 @ 19:09:59
URL: http://metalnallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras inte]


Bloggadress:


Kommentar: