Ramunderberget

kategori: My Life | skrivet: 2011-04-25 | klockan: 21:57:56Skulle fika med Robban idag!
Men blev att vi åkte till Söderköping istället och gick upp för ALLA trapporna på Ramunderberget, upp till utskickstornet. Satt där i solen och snackade skit :)
Har varit i Sörping hur många gånger som helst, men aldrig traskat upp för dessa trappor. Så detta var första gången! Och måste säga att jag lätt kommer göra om det, utsikten är helt underbar. Och ska även ta med kameran nästan gång, så jag kan ta lite fina bilder :)
Va iaf hur trevligt som helst, träffade även på lite andra vänner också.

Kommer säkert ha träningsvärk imorgon!110418

kategori: My Life | skrivet: 2011-04-18 | klockan: 19:38:41
Godkväller mina söta!

Åå, jag älskar dessa varma härliga dagar.
Ge mig mera av dem, tack :)

Har varit i full fart hela dagen idag.
Lämnade Kevin på dagiset, gick hem och fixade lite små saker. Sen begav jag mig iväg till stora staden... Uträttade lite ärenden. Träffade pappa, åt god thai-mat på gamla jobbet Golden Bangkok. Köpte nya jeans & en tröja åt Kevin.
Blev även att träffa Anders en stund. Tog en snabbis fika, satt nere vid strömmen & njöt av solen & isté. Riktigt varmt & skönt va det, kunde suttit kvar där i timmar!

Svängde förbi House of Pain, för att köpa en stav till min percing. Men när jag kom hem insåg jag att staven va för tjock :/
Så får väl gå ner ditt imorrn, och se om de har en smalare :)

Blev en liten sväng till Vasaparken så Kevin fick träffa Raimon & även leka av sig lite mera ;D

110411

kategori: My Life | skrivet: 2011-04-11 | klockan: 13:29:27
Sitter här hemma, och ja.. Gör ingenting direkt.
Väntar på att klockan ska gå...Men har inget planerat heller bara sitter och glor. Men känns ändå som att klockan går i slomotion :/

I fredags var man på inflyttningsfest hos Lollo. Blev ingen utgång, utan efterfest hos Flodman :)
Lördagen blev det chill på dagen, sitta och njuta på min fula balkong i härliga solen. Gjorde även iordning bland lite sladdar och så vid tv, kopplade in dvd & biosystemet också. Så nu har man bra ljud här hemma igen :D
Dock kan jag inte använda min andra dator, som jag har inkopplad till tv. Då den cp-sig och säger att jag inte har något tangentbord till den (har ett trådlöst till den). Men, men... Ska väl ta och fixa det också, och koppla in den till tv igen fram över. Har ju åtminstonde min fina rosa bärbara här :D
Senare på lördagkvällen blev det lite fest hemma hos Krille med härligt folk. En sväng hem till mig blev det lite senare med Lillen, Tosse & Walle. Bowling i Wii, slog dem hela tiden :p
Tosse körde även lite WiiFit... Haha, såg så roligt ut när han stog där på brädan! Haha, skulle ha filmat det alltså. Måste jag göra nästa gång.

Igår kom mitt lilla monster hem, efter att ha spenderat helgen hemma hos mormor. Så blev att mysa lite med honom, innan han skulle iväg till Glenn.
Så nu är det tyst här hemma... Ingen som sitter och sjunger eller gapar för fullt här hemma :/ Lite små skönt på ett sätt, men saknar ju ändå mitt ♥.
Kommer säkert hälsa på honom hos Glenn någon gång nu under veckans gång :)
Bjuder på en liten bild på fredagens sminkning.
Körde med lätt sminkning & fokuserade mera på knall rosa läppar ;D
I love it, MANDY från MUS. Har då haft läppstiftet länge, men inte använt det så mycket. 1 gång tidigare.. Men lovar att det kommer sitta på mina läppar mycket nu under sommaren som kommer.

The little box...

kategori: Love | skrivet: 2011-04-06 | klockan: 18:02:50

Now I put everything in a little box.
Sealing it with a kiss.
And when I meet the right one, with the right kiss...
The box will open up again!

110404

kategori: My Life | skrivet: 2011-04-04 | klockan: 21:22:24

Känslor de kommer, känslor de går...
Vissa av dem består