5 tips för en vackrare hy

kategori: Skönhet | skrivet: 2008-12-23 | klockan: 12:29:40


Det finns vissa basknep för att enkelt boosta din hösttrötta hy. Vi visar vägen! Drömmer du också om en vacker och sagolikt jämn hy? Du behöver inte investera i de dyraste skönhetsprodukterna eller behandlingarna. Det finns vissa basknep som du kan ta till i ur och skur, som inte heller är särskilt tidskrävande. Låt dig inspireras!


Omvårdnad
Din hud mår bra av en dagkräm och en nattkräm varje dag, att göra en renande mask cirka en gång i veckan är också att föredra om du vill ta hand om din hud lite extra, skriver Aftonbladet.


Drick mycket vatten
Återfukta din kropp genom att dricka rikligt med vatten varje dag. På det sättet kan kroppen återställa sin naturliga fuktbalans och du blir mindre torr och fnasig.


Lufta dig
Skaffa ett bra solskydd som skyddar dig mot UV-strålar. Gå ut på dagen och se till att du får frisk luft ofta, den krispiga luften gör din hy vacker och ser till att du får i dig massor av nyttigt D-vitamin.


"Du är vad du äter"
Om din mage mår bra - syns det på din hud. Ät av allting och se till att du får i dig ditt dagliga behov av alla vitaminer, mineraler och livsnödvändiga näringsämnen, skriver Aftonbladet. Din kost avgör i stort hur du mår.


Snabba knep
Blek och trött? Piffa till din hud med lite brun utan sol (för mer färg) eller en aning skimmersmink för lite fin lyster. Vad du väljer beror på vilken hudton du är ute efter. Rött eller rosa rouge piggar också upp.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras inte]


Bloggadress:


Kommentar: