Hollywoodguide till blanka frisyrer

kategori: Skönhet | skrivet: 2008-12-23 | klockan: 17:31:00


Att klippa bort slitna toppar var sjätte till åttonde vecka, är ett säkert kort för att hålla en frisyr fräsch och uppdaterad enligt Jessica Biel och Jennifer Garners stylist. Ta del av hans och andras expertråd i frågan.

Det är tidningen In Style som låter Hollywoodstjärnornas stylister dela med sig av sina bästa tips för att få ett blankt och fint hår till hösten.

Ljummet och kallt vatten
Om du schamponerar håret med ljummet vatten och sedan avslutar tvätten med en iskall sköljning blir håret skinande blankt, säger Michael Murphy som till vardags tar hand om bland andra Katie Holms bruna hårsvall.

Han menar att kyla sluter hårstrået och får det att lägga sig mot huvudet. Detta skapar en större yta för ljuset att reflekteras på, och skapar på så sätt ett blankare intryck.

Skydda med rätt produkter
Rita Hazan, som ansvarar för Jennifer Lopez hårfärgningar, understryker vikten av vårdande produkter. Inte bara schampo och balsam, utan också serum och krämer som skyddar mot värmen när du fönar och stylar håret.

Blankt fort
Angelina Jolies stylist David Babaii, som även jobbat med Kate Hudson och Scarlett Johansson, rekommenderar polish för att få ett snabbt resultat. Antingen genom att ta en liten klick i handflatorna eller på en oanvänd tandborste, som du låter arbeta igenom håret.

Jobba med lockar
Lockigt hår kan vara svårare att få blankt eftersom det inte reflekterar ljus lika bra.
Använd en leave-in-conditioner, som vårdar och tynger ner håret något, säger Adir Abergel som arbetar för bland andra Nicole Richie och Kate Beckinsale.

Borsta noga, med rätt verktyg
Samme stylist vårdar även Sienna Millers frisyr och tipsar om att de naturliga oljor som finns i hårbotten frigörs när du borstar noggrannt. Det stimulerar blodcirkulationen och kan dessutom få slitna toppar att se piggare ut.

Borsten ska vara av den runda typen och användas i samband med en skonsam föning för bästa resultat.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras inte]


Bloggadress:


Kommentar: