Fina fötter till sommaren

kategori: Skönhet | skrivet: 2009-04-15 | klockan: 12:28:07


Så får du vårfräscha fötter

Är dina fötter redo att visas upp i vårens sandaler? Om svaret är nej kan det vara dags att ge dig själv en vårdande pedikyr. Antiperspirantföretaget Bats ger sina bästa tips.

Rengör noggrant
Tvätta dina fötter med tvål, så att de blir fria från smuts och bakterier. På så sätt minskar du risken att drabbas av fotsvamp, fotvårtor och infektioner.
  
Fram med filen
För snygga, mjuka fötter, gå loss med fotfilen och fila bort förhårdnader och ojämnheter.

Mjukgör med kräm
Smörj in fossingarna med en vårdande fotkräm, gärna direkt efter att du tvättat dem. Glöm inte att smörja mellan tårna! Låt torka innan du tar på dig skorna. Har du problem med fotsvett kan du testa nya Bats Créme Deo, som är en antiperpsirant och därför motverkar svett.

Tappa upp ett fotbad
Låt fötterna lyxa till det ordentligt med ett härligt fotbad. Droppa i lite pepparminstolja i badet för att svalka ömma och trötta fötter.
  
Välj rätt strumpor
Satsa på bomullsstrumpor som låter fötterna andas, så svettas de mindre. Har du stora problem med fotsvett kan du testa en extra innersula i skorna, som kan bytas ut vid behov.

Peela fötterna
Skrubba in fötterna med en peeling för att göra dem lena - eller se helt enkelt till att gå runt barforta på stranden. Sandkornen slipar dina fotsulor och är naturens egen exfoleringsmetod.
Alex

JO men det är bara bra här, härligt att solen är framme lite mer nu=) hur är det med er då?

2009-04-15 @ 13:43:23
URL: http://spyfrugan.blogg.se/
Alex

Hihi, blev lite fel där1 Det är inte hennes sötnosar som kommer på besök idag:P synd att det inte var så! Nae men ett par kompisar som är tvillingar men betydligt äldre kommer och fikar hos oss ikväll. Vad ska ni hitta på då?

2009-04-15 @ 14:50:39
URL: http://spyfrugan.blogg.se/
Mickaela

bra tips,viktigt att inte glömma bort våra fötter till sommaren:)

2011-03-17 @ 17:07:41
URL: http://cmickaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras inte]


Bloggadress:


Kommentar: